HVEM ER VI

Bagom Frisøsen

Vi sætter en ære i at du skal føle dig velkommen i rare omgivelser med en god atmosfære og i en ærlig uformel tone.

Vi har altid tid til at lytte og rådgive dig med nye ideer, så du får netop den behandling der passer dig bedst og ligger inden for vores kompetence.

Frisøsen henvender sig til alle aldersgrupper, og vi byder også herrerne velkommen indenfor til en klipning

Vi byder naturligvis kaffe, te, og vi er også leveringsdygtig i en rom hvis det ønskes.

Kamilla

Jeg hedder Kamilla Egenfeldt og er indehaver af Frisøsen etableret 1999.


Mit mål er en frisør oplevelse præget af høj kvalitet og som giver en følelse af velfortjent luksus, samtidig med at man føler sig hjemme.
Mine over 20 år som frisør og make up artist i reklame branchen samt for mode magasiner har givet mig stor erfaring i at se , hvordan det bedste kan trylles frem hos den enkelte.


2014 fik Frisøsen en lillesøster og FrisøsenChrhavn er jeg meget glad og stolt over. Idag består Frisøsen af et skønt og professionelt team på 5.

Natascha

Natascha har for længst trådt sine barnesko i Frisøsen og er i dag efter 7 år, en meget dygtig og erfaren frisøse. Har flest af sine arbejdsdage på chrhavn,og styrer salonen overlegent og opretholder vores altid faglige stolthed. At hun tidligere er udannet kosmetolog betyder at, der i Natascha er en kompendance, som både med Hår & Make up skaber det smukke naturlige look. Natascha tager gerne styling tasken under armen og kommer ud til dig inden fest eller bryllup

Jannie

Jannie er hjertet i Frisøsen.
Hendes erfaring og nærvær får alle til at føle sig hjemme. Jannie kan sit håndværk og er en god rådgiver -hun kan klippe kort , langt og krøller….gammel som ung -ja selv børn der ikke vil sidde stille….Hun bliver ved med at se sine kunder med nye øjne, og selv for de kunder hun har haft i mere end 10 år(-og dem er der mange af)-bliver det aldrig “bussiness as usual”…Ingen går herfra uden farverne spiller og klippet sidder lige i skabet!

Rikke

Rikke er Frisøsens dygtige og ihærdige elev! Det kribler i hendes fingre for at komme igang med at lære, så hun er hurtig blevet lært op i den gode hårvask og massage, bryn + vipper og føntørring. Rikke tager roligt hånd om dig så du får en god oplevelse hos os.

Book din næste tid

Nu kan du bestille din tid online