Om frisøsen

BAGOM FRISØSEN

Vi sætter en ære i at du skal føle dig velkommen i rare omgivelser med en god atmosfære og i en ærlig uformel tone.

Vi har altid tid til at lytte og rådgive dig med nye ideer, så du får netop den behandling der passer dig bedst.

Vi byder naturligvis på kaffe, te og vi er også leveringsdygtige i en god rom hvis det ønskes.

KAMILLA

Jeg hedder Kamilla Egenfeldt Christiansen og er indehaver af Frisøsen som blev etableret i 1999. Mit mål er at du som kunde får en oplevelse, der er præget af høj kvalitet og giver en følelse af velfortjent luksus i en god atmosfære, hvor tonen er ærlig og uformel.

Mine over 20 år som selvstændig frisør og makeup artist blandt andet i reklamebranchen og for modemagasiner, har givet mig stor erfaring i at se, hvordan det bedste kan trylles frem hos den enkelte.

Jeg er meget stolt over mit lille team og jeg synes min salon lever op til de profesionelle krav der hører sig til produktudvikling og dygtiggørelse inden for kurser i ind og udland. Er du til ydre åbningstider? Jeg starter kl 8:00 hver mandag og torsdag lukker jeg først salonen kl 21.30
Book online

JANNIE

Jannie har med sine over 12 år i Frisøsen stadigvæk en energi og entusiasme til hendes arbejde der er helt sin egen og unik. Hendes nærvær og grundighed får alle til at føle sig hjemme. Jannie kan sit håndværk og er en god og ærlig rådgiver. Hun bliver ved med at se sine kunder med nye øjne.

Selv for de kunder hun har klippet i mere end 12 år (og dem er der mange af! )-bliver det aldrig 'Bussiness as usual'. Især krøllet hår, har hun sin helt egen livserfaring med! Jannie håndterer både makeup og håropsætninger når dit look skal til fest eller bryllup.

Du skal være forberedt på at det ikke altid kan lade sig gøre at booke tid hos Jannie fra dag til dag. Ingen går fra frisørstolen uden at farverne spiller og klip sidder lige i skabet. Onsdag og torsdag har salonen aften åbent. Jannie arbejder til kl 20:00 hver onsdag
Book online

NATASCHA

Natascha er udlært i Frisøsen og har siden 2014 hvor vi åbnede Frisøsen på Christianshavn, styret salonen overlegent. Hendes 9 års erfaring med hår, ses tydeligt i hendes grundige og tekniske tilgang til skarphed og især i hendes smukke hår farvninger, der efterlades i et naturligt nuancespil.

Natascha har et bredt og visuelt syn på form og klædelighed. At hun tidligere er udlært kosmetolog betyder at Natascha både med makeup og hår skaber en helhed af dit bedste jeg, hun tager også gerne stylingtasken under armen og kommer hjem til dig inden en fest eller et bryllup.

Nataschas hverdag er spækket med kunder i alle aldre, der nyder hendes rolige og tålmodige arbejdsmoral. Hendes faglige stolthed går hun aldrig på kompromis med. De morgenfriske er velkommen alle mandage fra kl 8:00. Natascha arbejder hver 3. mandag fra kl 8:00
Book online

RIKKE

Rikke er Frisøsens ihærdige elev. Hun har stor interesse for fagets udvikling og vi er meget stolte over at Rikke er udtaget til talent sporet på Kbh's frisørskole. Rikke holder hver dag hovedet koldt og styrer med hård hånd salonens overblik. Hun tager roligt hånd om dig, så du får en god oplevelse hos os.

Rikke farver og retter de smukkeste og naturlige bryn. Hun farver blidt dine vipper mens du afslappet falder tilbage i massagestolen. Den grundige hår farvning og føntørring er hun også frisøse for at klare. Rikke klipper mænd og børn til elevpris.

Book online eller ring 33913591 for tidsbestilling. BONUS INFO: Rikkes hårvask og hovedbundsmassage sender dig til himmels!!!!
Book online

Åbningstider

Mandag 08 - 13
Tirsdag 10 - 18
Onsdag 10 - 20
Torsdag 09 - 21
Fredag 09 - 18
Lørdag 09 - 14
Søndag Lukket

Kontakt os

Ring til os på 3391 3591

eller